Pages

Thursday, August 06, 2009

duk diam2 kat ofis jelah

melampau betul taxi fare sekarang ni. tengahari tadi 1st time naik taxi lepas tambang dinaikkan on Aug 3 aritu. Naik jer taxi... dah rm3. pastu every 115m naik lagi 10second. kalau time jem... janganlah duk beria2 nak naik taxi. mau sakit jantung nanti tengok tambangnya. tapi kalau dah terpaksa dan terdesak nak buat macamanakan.

tadi saya ke am.pang park... nak cari glue untuk lekat anak buaya kat felt. selalunya... dalam lebih kurang rm2.50 jer tambang taxi. tapi tadi...

balik memang jarang saya ambik taxi... selalunya akan naik lrt jer. rm1 tiket. nampak gaya lepas ni... during lunch hour saya berkeliaran di ofis atau k.lcc jelah.

8 comments:

Hana said...

klcc dah boring ek?

rina said...

hana : rasa nk termuntah dh pegi klcc... sebab hari2 mmg masuk klcc, naik lrt. hehehe

Maya said...

eh.. driver teksi tu tak marah ke ko amik gambar meter dia?

hehhe

ja said...

tula... siap nampak gambo duit lagi..

rina said...

maya : dia siap offer amik gmbr dia skali... hahaha. xdelah aku poyo jer.

ja : duit belen... tp dia cincai byr balik rm6. 20sen discount

- tety - said...

cekik darah betul tmbang baru nih... huhuh

dah berkurun aku x naik taxi nih...

rina said...

tety : hehehe. taxi merupakan pengangkutan rasmi aku semasa lunch hour. hehehe. tapi tidak lg lepas ni.

CY3.5 said...

oh, i thought depa postpone sbb byk meter takley comply dengan new fare.. hmmph..

 

Blog Template by YummyLolly.com