Pages

Thursday, August 06, 2009

halwa telinga di pagi hari

walaupun lagu yang diminati si ibu itu agak slow... tapi sangat menarik di dengar walaupun di pagi hari. takdelah sampai mendayu2 hingga membuatkan si ibu mengantuk semasa memandu kereta.

mana boleh si ibu jer melayan perasaan dengan lagu favorite si ibu... si anak lelaki pun request sama lagu pujaan hati dia. lagu fara ma... lagu fara. fara fau.zana jugak dapat nama. tapi betul pun suara garau yang masa intro lagu bu.kan super.man ni sebijik suara fa.fau.

bagaimana dengan si adik pulak... apa lagu kegemaran si adik....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

si adik x layan lagu2 ni semua... baik tido si adik cakap.


woweerina : terima kasih kat si putet sebab bagi cd lagu2 ini kat saya.

7 comments:

kaezrin said...

aku blur lagu sapa tuh..

rina said...

semua tu lagu indon...

KV said...

haha..layan tido lg best ek auni?

miesyamomei said...

hahaha...mek jugok best...malah berebut2 ni..layan tdo lg masyuk dio oyak

rina said...

kv & syamimi : tulah psl... lg syok tido. pagi2 buto plak tu. hehehe

- tety - said...

hehehe aku nk kena burn cd lg la nih...

mek pakai pj sz brapo tuh?? huhuhu

rina said...

tety : ado lagu2 baru lg... burn ko aku lg.

bj zame dio baby lg tu. tp dia minat sebab ado gmbr kartun. x silap aku 12-18mths kot. hahaha

 

Blog Template by YummyLolly.com