Pages

Friday, July 31, 2009

kontrak kontra

minggu ni memang kekurangan mood untuk berblogging.
sepanjang minggu ni jugak... by 9 dah kerah askar2 wataniah masuk bilik. kalau takde aral melintang... sebelum 9.30 semua selamat berlayar di lautan mimpi termasuklah si maknya sebab... si bapaknya tiada di kawasan liputan. malam ni sampailah bapaknya dari pulau lagenda mahsuri.

tak boleh nak selalu bersiaran dari to*let ofis... nanti mak buyung perli. jadi sekali sekala kenalah tukar lokasi penggambaran.

oh tajuk entry pasal tudung kontra dengan color baju. kesnya saya tiada stok tudung color kuning. adakah... adakah...

selamat berhari minggu.


woweerina : ada formula saya gunapakai formula dari mak buyung lagi sorang.

6 comments:

ja said...

Tudung hijo tu match ngan corak tshirt kat tengah2 baju kuning ko tuh kan. Okla tuh...

BTW, kurusnya anda!! Phee wit. Jgn buat statemnt mcm Datin Hanis, cermin biliknya magic.

rina said...

ja : yup... sbb ada kaler ijau sikit2 kt bj tulah aku pakai tdg ijau.

ko jgn cayalah... mmg cermin magic... ataupun camera hp aku magic. sbb aku tgk2 pun kejut beruk gak. aikkkk awat kurus aku dlm ini gmbr. tp yg hakikatnya nan adooo

CY3.5 said...

mmg kurus punnn.. hehehe.. gamaknya teknik amik gamba senget tu kot?

rina said...

u jgn cy... fitnah tu. hehehe

Wan said...

pada pandangan mata saya dah kena dah sebab kat baju kuning tu ada warna biru.. ko diet gapo odzz.. kasi tau rahsianya.. makin kurus aku tengok auwww

rina said...

wan : adoiilah... ko jgn caya ngan gambar tu. aku pun kejut tau tgk sebab npk sikit kurus dari realiti. nampaknya aku kena berterima kasih ngan camera hp aku ni. tapi aku ckp betul... aku xlah sekurus itu. percayalah....

 

Blog Template by YummyLolly.com