Pages

Monday, July 06, 2009

saya tak bawak kamera...

jadi saya terpaksa pinjam gambar dari orang yang belajar dari kesilapan dan mak buyung. sangat seronok dapat jumpa sahabat handai walaupun kami tiba agak lambat. maklumlah semua nak kena setelkan sendiri. dari siapkan anak2... sampailah bawak kereta.



terima kasih pada tuan rumah yang sungguh gorjes dengan gaun ala2 model... party pack pun ikut gorjes seperti tuan rumah. seronok anak2 dapat jam tangan trans.formers dan b.arbie kaler pin.

untuk sapa2 yang tak datang... dan saya tau dorang rindukan dengan bear busuk berselotep... yup, mr bear tu masih lagi berkhidmat di sana. dia kirim salam sama kamu semua.

4 comments:

lyein said...

nape muka aku takde masa amik gambo ramai2 ni??? jeleesss arr nieeee

- tety - said...

ko tgh sibuk potong kek time tuh... huhu

mcm x caya jek ada gambo Haziq Danial terselit kt ramai2 tuh, skang nih punya la susah nk ambk gambo die...

gamba2 MJ goejes la!!!!

rina said...

soalan dh dijawab oleh tety. terima kasih daun keladi. hehehe

ummizz said...

bear tu busuk lagi ke? ada tak orang cium pipi dia lagi...huahaha..larikk!

 

Blog Template by YummyLolly.com