Pages

Tuesday, July 14, 2009

kain pelikat memang banyak kegunaan

boleh digayakan dengan tudung biru...

atau tudung pepel...

rasa2 lepas ni kita gayakan dengan kaler lain pulak. memang syok beli baju yang berkalerful ni. sebab tak boring untuk dimix and matchkan. saya nak try dengan kaler kuning... pastu hijau terkois.

14 comments:

miesyamomei said...

bilo nk sapa ko mie so ni????

rina said...

hahaha... akan sapalah nati. tunggu...

Wan said...

sejak bila muka di mozek kan ni.. tak best arrr..

p/s- aku tak mozek, remove tross

rina said...

saja menggatal nk memozekkan muka... ko mmg... x sempat aku nk tgk gmbr yg penuh kontroversi itu...

ja said...

peh.. kaki dan orang yg pakai tudung purple yg mukanya telah dimozekkan tuh slim siottt...

rina said...

lenkali aku nk mozek kakilah pulak... nanti x pasal2 org penang putra bertam jeles. hahaha

- tety - said...

lg lagi mengancam cari suar kaler sama gaks.... hahahha

p/s : mie, k.tety ado 3 doh... ko gapo tuh?? huhuhu

rina said...

tety : paka suar sama... huhuhu xse aku jadi mek indon... yup syamimi nk bj kain pelikat jgk.

[M.u.N.E.y] said...

sya jga tgh gila bju petak2 ini skrng...sudah ad 2 n msh mncri yg ada wrna pink sket2..orng kata musim baju 'YUNA' skrng ni.

rina said...

ooo bj yuno ko ni org panggil. hehehe

- tety - said...

ahhah ai la paling edbans, dah ada 3 ketui.... muahahhaha

lyein said...

opismet aku mmg jual bj petak2 ni..dan aku sgt suka membelinye kerana dia nye lengan hald spi siku..tayah pakai inner nyaahh

Ms Lola said...

Wah,... cam ikin, ok...... I cam nak jugak try pakai tudung masuk dlm baju tuh, tp rasa tak selesa

rina said...

tety : ni x boleh jd ni...

lin : aku pn nk cari gaklah yg tayah pakai ngan inner.

lola : tu dia... jauh langit dari bumi weiii. mula2 x selesa tapi lama2 syok sebab rasa kemas jer...

 

Blog Template by YummyLolly.com