Pages

Wednesday, July 15, 2009

ntah jadi ntah tidak... ataupun akan berkubur

saya nak try jahit yang simple2 jer. ala2 fesyen berteraburan di leher baju kurung anak dara.

8 comments:

- tety - said...

kalo rasa2 malas nk jahit mu tepek jek la ngn gam UHU....

rina said...

tety : lekat ko...

CY3.5 said...

kekekeke.. tak tahan baca komen cik tety tu..

gam gajah la.. kasik power :P silap2 jari pun lekat sama..

rina said...

cik yan : kita tgk nanti... manik itu akan terusik ke tak... kalau terusik dengan apakan dia diikat... benangkah... gam gajahkah... tp plg digeruni ia tersimpan erat dalam plastik jer...

Wan said...

aku suka jugak ni jahit manik, tapi tak reti.. jom gi kelas

rina said...

wan : hi5

lyein said...

alaaa jahit jelah ikut sedap rasa..aku sker yg kt AP nye butik tu..lawo2 hat manik2..siap btk bungalah rama2lah..adeehhlaahh...aku pn anto tempah kt org jeee

miesyamomei said...

rajin2 kan la..mane tau leh jhtkan tok bj2 mie lak.huahuahua

 

Blog Template by YummyLolly.com