Pages

Wednesday, July 22, 2009

kampung halaman menggamit jiwa

tuan tanah kedaung blog akan bercuti bermula dari besok sampailah jumaat. dan sudah tentu bersambung sampai hari ahad.

maka episod membuncitkan perut dan body akan bermula.

tik tok tik tok... on your mark get set.............

15 comments:

CY3.5 said...

bestnya balik kg lelamaaaaa.. jeles mak!

Wan said...

selamat meroyan odzz.. kenang daku dalam setiap suapan mu..

rina said...

cy : budu nk tak ni...

wan : aku jeles ngan ko aritu... so kali ni turn akulah pulak

lyein said...

u ke pantai timur...ai ke selatan..selamat bercoti dan melantaksss!!

- tety - said...

wahh minggu balik lampung nih... syok!!!!

Anonymous said...

selamat blk kg, jgn lupa blk sini plak. cantikla baju fefel ittew, sukeee...

-g

CY3.5 said...

bley jugak.. tp jangan la banyak2.. ngeee.. nanti kita passing ikut guna tali je ye? kekekeke..

Wan said...

Kalu rajin ambiklah gambo kasi saliva semua meleleh. Aku tu hari balik kg mmg tak on langsung camera, sibuk mentekedarah.. Psst aku nak taitik? (sopan sikitkan eja cam ni)


p/s budu raja lupa da nak bawak balik penang tu hari.. rugis...

KV said...

welkam back!!

kaezrin said...

selamat balik kg...

ja said...

selamat bercuti my friend. I will you...

hhhmmm.. lokasi toilet ini jugaklah menjadi favourite tuan tanah yer. takper.. janji blurkan muka anda.

ja said...

masya'allah.. aku nak tulis "i will miss you." malu2 plak nak sebut MISS. hehehhe..

rina said...

lin : next week kita jumpa kat tengah2 plak noks.

tety : packing baju doh ko tety...

g : tq. cantik ke... aku beli kat... auwwww malu plak nk ckp sini. hahaha.

cik yan : orait. i'allah akan ku beli utk ibu yang mengandung. nanti x pasal2 ngidam plak.

wan : aku dh ckp tety nk wat balik dslr... kalu kerajinan akan aku snap seme gmbr2. taitik ke... aku pun tak penah makan tau. hehehe. rugi mu x wat kelik budu di raja.

kv : pastikan durian anda gugur... hahaha. tak malu betulkan.

elin : tq nyah...

ja : ko ni ja... malu2 plak nk misskan i. tulahkan... aku pn segan td nk post gmbr yang berlatar belakangkan jamban itu. tp apa boleh buat situ jer ada cermin. nk snap dlm lif slalu jer ada makhluk2.

mamalong said...

eeee jeles.

Aiza Azril said...

have a safe journey! :)

 

Blog Template by YummyLolly.com