Pages

Saturday, July 04, 2009

warung kopi bandar lama



sementara incik suami masing2 tengah berlegar2 di luar kawasan liputan... maka si isteri telah menjalankan tanggungjawab membawa anak2 bersarapan di luar sambil menghirup udara yang sihat dan nyaman.


nasib baiklah cik mek bangun awal pagi tadi... kalau tak, tak pukul 10 memang dia takkan turun dari katil. memang bangun lambat anak dara nan sorang itu.






sekali sekala berhu ha hu ha adik beradik memang syok... next time klong & co mesti join sama. lagi havoc dibuatnya. tapi abang... jangan 'paksa' makan kt maji.d corner plak ek.

6 comments:

Anonymous said...

bagus. seme mood ok. sng mak nk handle.

-g

lyein said...

aku kalo mkn kt homst, sebelah tu mmg kopitiam yg sama cam ko...pastu anak teruna melalak2 nk nasi lemak kopitiam..so terpaksalah tapau kt kopitiam, mkn kt homst..susah btol dpt anak demand2 ni..hangin pn ye...

kaloler aku pandai drive, kompom aku leh lepak adik badik cam korang

hanis said...

lain kali ajak ler 'adik angkat' ni muahahahaha

rina said...

g : mood yang selalu tak ok mak2 jelah sebab anak power rangers 2 'ekor' tu memang tak boleh bertemu. ada jer bahan nk gaduh. kecoh tau.

lin : p lah daftar kat metro driving academy noks... lps seminggu kompem ko berdesup bwk wishie.

hanis : adik angkat jauh sgt. kalau tak... ajak gak. hehehe

mamalong said...

last week 2 ari berturut bfast kt majid corner,gara2 si abang. mama n si adik beria-ia nk p mcD.macam2 la excuse.

- tety - said...

huhu minggu ni kalo nk bekpes kt luar ok gak lagik... :p

tu la mmg serabuk palo la 2 PR tuh... adeiiii

 

Blog Template by YummyLolly.com