Pages

Wednesday, July 15, 2009

siapa yang bersalah...

bajukah... atau empunya bodi yang semakin membesar bagai johan...???

agaknya kena perut kempis giler baru sesuai pakai baju ala2 camnikan. kalau tidak... bersedia untuk tadah telinga dengar soalan2 mulia dari orang2 di sekelilinglah... r u pregnant???

tapi baju2 fesyen camni memang berlambak dijual. yang jenis berkedut bawah te.tek. nasib baik baju yang saya beli ni takde tali kat belakang. kalau tak... dalam l.rt pun orang akan offer saya tempat duduk kot. kalau ada yang simpatilah.






woweerina : sahsiah diri macam baru balik bershopping-sopingkan... padahal itu gambar pagi tadi. dalam toilet ofis. baru sampai ofis. dalam plastik putih ada sepeket biskut tawar hu.p se.ng dan setin kacang ko.h k.ae yang dibeli di gol.d stora.ge, k.lcc dan satu lagi beg seakan putih itu berisi kain baju kurung cik mek untuk dijadikan panduan colour sepadan pada saya untuk membeli kain baju melayu anak teruna tengahari nanti.

11 comments:

- tety - said...

huhu tu la loni byk pesen2 bj ala2 peknen... kalo jenis kurus kering pakai ok la, kompem org x tanya kita peknen ke tak...

hanis said...

berapa dozen dah koleksi tudung ni nyah?

lyein said...

aku ade bj2 gini sungguhler byk...4-5 lai byk tak??? dan stp kali pakai org pgg perut aku nk make sure aku peknen ker..masalahn ye aku bli saiz s okeh..cano tu??? but i loikee this pesen pasal ala2 bj beso tp ade shape...

rina said...

tety : cuba mu tgk statement lin si kurus keping tu. hahahaha.

hanis : tp still xleh lawan tokey sikudus...

lin : biar betul noksss... ko yg sekeping pn org pegang perut gak... adoiiii

kaezrin said...

dah aku pun sjg tahun org panggil pregnant tapi ada aku kisahhhh..kakakaka

bukan apa baju gini amat best pakai...

rina said...

elin : itulah aku pn kalu org tegur peknen ke... terus salahkan baju. hahaha. pdhal perut seniri yang vuncit... hahaha.

- tety - said...

lin... ko pakai bj cenggini pakai ngn belt beso... ok la... tp kan rina, mmg baju memainkan peranan pun.... hhahhaha

Wan said...

aku ada 3-4 helai pesen ni.. pesen empire waist (kata SA kat Jusco). Konpom npk aku pregnantlah, tapi ada aku kisah. Kot orang tanya dah berapa bulan aku plan nak jawab "tahun depan bulan 5, cukuplah 4 bulan"

tapi baju gini best.

rina said...

tety : aku pn ada gak bercadang2 nk pakai ngan belt beso td. tp aku xde belt beso. hahaha. dan aku takkan malukan diri aku seniri dengan pakai belt beso. muahahaha

wan : memang kita senasiblah...

Ms Lola said...

Mmg, mmg nmpk cam org baru balik shopping

rina said...

hahaha...

 

Blog Template by YummyLolly.com