Pages

Monday, June 15, 2009

tak sedar diri betullah

konon nak buat raya...
tapi dah ada depan mata...
mana boleh saya buat2 tak nampak...
haruslah dipakai walau untuk sekali...

next time nak kena kecikkan sikitlah...
sebab yang ni nampak agak loose sedikit sungguh tak sedar diri yang body dah macam tong drum tapi masih ada hati nak pakai baju kurung moden

kain untuk buat baju ni saya beli sama geng dengan yang ini, ini dan ini.

15 comments:

kaezrin said...

glems nyah...wheyyy koser tau nak blurr2 gambar...terangkan jela..btw mana nak tempah baju erkk lengan cuffs ditu...aku nak

Ms Lola said...

Eh,samolah kita. Dah pakai baju kurung baru hari ni!!!! Sungguh gelojoh

rina said...

elin : i kan pemalu nyah... kenalah blur2 gitu. muahahaha. aku jahit kt tailor tety. dekat ngan umah MIL dia... dan kalu dekat ngan umah MIL dia... maka dekat jgklah ngan umah aku. g party buih armand nanti ko boleh singgah tempah baju. hahaha.

ML : calit sikit... memang dasar x boleh nk simpan2kan.

Mrs Amri said...

nak calit gal wehh...aku pun xleh la tgk baju baru nih. Mesti nk pakai gak walau sekali...hehehe..alergik bak kata tok laki..kekeke

rina said...

azie : kan... rasa terpanggil2 jer.

kaezrin said...

menerima lagi ke tempahan makcik tuh

[M.u.N.E.y] said...

xpa pkai pom...bnyak lg ken len hok nok wat pkai raya..huhuhuh

rina said...

elin : tataulah aku. nanti ko tgk senirilah jahitan dia seme. pastu ahad boleh p jahit terus.

muney : rayo ni buleh paka lagi... org kelate x tgk lg.

- tety - said...

hahah kompem la meroyan mu raya nih, byk tuh bj baru...

kalo aku, aku lg suka loose... hehe kasi kaver ketulan2... hahahah

ja said...

wow.. cam model muslimah gitu. tula.. koser la ko nak blur.. blur.. nampak ramping u. adakah anda sudah kurus??

KV said...

huhu...kalu kv, tokleh wat lasum pesen gituuuuuu!!! Dann jeles!

rina said...

tety : sekali sethn jah buat baju baru... sbb tulah agak meroyan sikit. hehehe

ja : oh no no... berat badan saya masih lagi ditakuk lama.

kv : trylah buat... mano tau buleh

:: vErde+hAzizi :: said...

nice design n colour u got there...
wahhh sudah rasmi kan before raya yeeee...hehehe

rina said...

verde : tq. kononnya camtulah. tp utk raya ke 3 or 4 or 5 jelah nanti.

Aiza Azril said...

i like!!! :):):)

 

Blog Template by YummyLolly.com