Pages

Tuesday, June 16, 2009

i fall in love with...

saya mula jatuh cinta sama ini NU.R KAS.IH



sekarang baru episod 3. tapi saya tatau hari apa pukul berapa cerita ini kat tv.3.

cuma satu jer saya tak suka... ayah dia pinangkan nu.r amin.a untuk a.dam walaupun dia tau a.idil yang sukakan n.ur am.ina. konon nak 'luruskan' a.dam yang hanyut itu... tapi dalam masa yang sama dia telah menghancurkan hati dan perasaan ai.dil.

satu garapan yang sungguh indah dari kha.bir bhat.ia dan mi.ra musta.ffa.

10 comments:

CY3.5 said...

its on fridays.. 9pm :)

rina said...

ooo jumaatkah... dulu tgk kt website tv3 ingatkan cite indon sebab muka nur amina tu cam muka indon. pdhal kat tepi2 dia muka2 mamat msia. hehehe.

tapi sekali tgk.. sudah tergoda.

Ms Lola said...

Nak tgk, tapi mmg tak tersempat nak tgk.. CUba dia siar waktu ptg MOn-Thur, mesti I sempat tertengok :P

- tety - said...

ooo ni iqram dinzly belakon eh??
ada gak tgk, tp x follow sgt...

Mrs Amri said...

Layanz gak arituh...besela citer melayu....mesti org baik utk org jahat...pastu org ketiga terkebil2 menahan perasaan keciwa...dah leh bajet dah...

Tp apapun aku suke citer melayu..Idup Citer Melayu...kekeke..

[M.u.N.E.y] said...

sma la..
dh jatuh cinta ngn drama ni..jmaat lps bru strt tgk...mmng jd followers la pas ni.

rina said...

ML : selalu cite2 best dia xleh tayang ari2. dia kasi kita meroyan ketidaksabaran utk menonton sambungannya. hehehe

tety : mano ada iqram. fizz fairuz (aidil - anak baik) & remy ishak ke nama (adam - anak kurang baik).

azie : yup.. cuma takdelah seampeh cite matahari.

rina said...

munie : kna baru smlm teringin nk tgk... ni x sabarlah ni nk tunggu next episode

KV said...

nanti nak tgk la!

rina said...

tgk jgn x tgk... aku jamin takkan mengecewakan

 

Blog Template by YummyLolly.com