Pages

Tuesday, June 30, 2009

teruskan usaha

sekolah kebangsaan dapat no. 2 (kelas no. 4). peningkatan yang sungguh memberangsangkan kata cikgu dia. alhamdulillah. nakal2 tu adalah. nama lagi budakkan.


sekolah agama pulak dapat no. 10 (kelas no. 1). jumaat ni baru pergi ambik report card kat sekolah.

dah cukup bagus dah tu abang. nanti abang buat lagi bagus yer.



woweerina : gambar2 kat atas tu di gi.ant bt ca.ves. lepas beli barang2 dapur... kasi can anak2 main kat playground. tiba2 doang buat contest tiup belon paling besar. mula2 tak kasi a.dib irf.an masuk sebab tak pernah tengok dia tiup belon. selalu dia suruh mak atau bapaknya tiup. tapi dia berkeras nak join jugak. masa peringkat semi final dia dapat no. 1. masuk peringat final... ada 5 peserta terpilih. dia dapat no. 5. sedih dia tak dapat hadiah. just dapat gula2 & makanan ringan.

5 comments:

- tety - said...

huhu danial last wk g ambk repot kad die.. Alhamdulillah, sume subjek dpt A...

Anonymous said...

tahniah adib irfan!

- auntie g

hanis said...

keep it up!

rina said...

thank seme...

Aiza Azril said...

Good job adib! :)

 

Blog Template by YummyLolly.com