Pages

Tuesday, June 16, 2009

fasa mengidam datang lagi

mengalahkan orang mengandung. asyiklah nak mengidam.
nak2 petang camni. perut yang diisi time lunch tadi pun dah mula bergegar2 kelaparan. kali ini dengan kuih pulak. kalau kat sini jarang or memang tak pernah jumpa.

kuih apa panggil pun sudah lupa. inti dia cam inti creampuff tapi kaler pink.

adoiii sedap weiii.

15 comments:

miesyamomei said...

mano jupo gmbar ni???lame gile xmake kuih ni

Ms Lola said...

Apa ni? MAcam apam(??)

Hana said...

rupa bentuk badan dia cam karipap. tapi ini apa nih?

rina said...

syamimi : aritu ada kuiz dale facebook. nati suh mama postlah. hahaha.

ML & hana : sahsiah diri ala2 cam apam. tapi kulit dia lg lembut dari apam. jap kol my mak tanya nama dia.

najmie said...

owh..ni la kuih xtau ape nm die ni..nmpak sdap..blanja..

rina said...

bukan takat nampak jer sedap. rasanya memang sedap giler wa ckp sama lu... belanja ke. stakat belanja kuih-tatau-nama-inti-kaler-pink ni bisa diatur. dulu org jual 6bijik = rm1 jer.

najmie said...

hehe..murah nye..beso mane kuih ni..ade sorg bdak tu mesti suke sbb kale inti die je kan.kan.

miesyamomei said...

amboi2.....perli nampak..wekk

rina said...

najmie : kalu jaman dulu size dia lg besar dr karipap. skang size dh mengecil.

KV said...

eh rina suka eh? Kv kurang gemar sbb dia lembik2. Hahaha
lain org lain citarasa kan.

rina said...

kv : suka sgt2.... kuih gapo ni org panggil

Anonymous said...

ni apomm!!kalo tempat sy panggil rasanya berintikan kastard color pink

rina said...

anon : apom ek. yup inti kastard lembek2 kaler pink

- tety - said...

hehe aku suka gak nih... pastuh kuih cucur tuh.... wahh sume sedappp laaa....

MN said...

eh kuih ni!!!
i rasa i pernah rasa masa kat kelantan.
sedap!!!

 

Blog Template by YummyLolly.com