Pages

Wednesday, June 24, 2009

merahnya mak ngah

perasaan tak sabar2 nak tengok gambar mengalahkan mak pengantin birthday boy plak. tapi memang pun. memang tak sabar nak tengok hasil yang meletup2 itu. bak kata incik suami kat photographer hari tu... dia memang pantang tengok camera terus meroyan tak tentu pasal nak posing.

kaler merah ni memang ceriakan dalam gambar.

terima kasih moon sebab upload gambar saya dan anak dara saya ni. ada orang tu jeles sebab gambar dia belum kelihatan di mana2 lagi. tulah... kalau ko offer nak masukkan garmin dalam hp moon... kompem moon akan letak gambar ko hari ahad malam lagi.

7 comments:

Maya said...

ehem ehem..

- tety - said...

ahakss.. nti moon ckp die selamat sampai tib dgn bantuan gps.... tp x tau la guna garmin ke natang apa... hahahha

PuteriSatu said...

kaler merah memang sentiasa memuaskan hati....hiks...

Miss Moon said...

garmin tew apa . kiter pakai Malsing Map . Umah nya sangat senang di jumpai ekekkekek key in je terus dia bawak sampai ke depan pintu ekekkeke

rina said...

maya : ehem2... takde can ko nk install garmin sbb moon dh ada malsing map. hahaha.

tety : skang saya pun ada garmin jgk tp x try2 pun lg.

puteri satu : saya sokong

moon : kita pn tatau... kena tanya yg pakar.

Maya said...

eerrrkkkkkkk.... malsing map hanya map (stand for malaysia-singapore map).. bukan software...

Anonymous said...

harap2 nnt adela jugak gmbr saye.. hihihi

-g

 

Blog Template by YummyLolly.com