Pages

Wednesday, June 10, 2009

kalau dah nama perempuan tu perempuanlah jugak

mak aiii panjang betul tajuk.


tapi itulah... dia tau mana nk contengkan mekap2 tu semua kat muka dia.
tak perlu diajar... tak perlu diarah.

14 comments:

Ms Lola said...

Alah comelnya dia.........

yaya said...

comel la gambar anak u. ermmmm i jump blog u dr blog mrs noba. nice blog dan akan singgah selalu :)

Maya said...

dah hari2 tengok mak dia..
hari2 absorb sikit2..
:P

rina said...

lola : tu blom tgk dia muncungkan bibir suh pakaikan gloss ke liptik kt bibir dia.

yaya : jemput masuk. jgn segan2.

maya : tp selalunya mak dia tgh mekap dia masih tido lg.

ja said...

habislah.. lepas nie habislah make up mak dia..

mek practise make perfect!!!

Maya said...

alaa... dia buat2 tido je tu.. mak pandang lain, terbukak ler mata dia.. hehehe...

yg pepel tu kat mata.. yg stick merah2 tu kat bibir.. yang satu lagi kaler pink2 dalam botol pink tu kat pipi.. hehehehe...

Wan said...

amboi mek... ni mesti belajar dari mama n aunty2 kat neseri yg kadang2 mekapkan dia kan...

rina said...

ja : mekap2 mama yg ciput memang simpan tinggi2 yg sukar dicapai oleh mek.

maya : muahahaha. brg2 mekap tu hakmilik kekal kak alia & amelyn. nasib baik doang redha brg mekap doang dibelasah oleh auni damia.

wan : yelah kot... tp dh nama pompuan... seniri aura dtg.

MN said...

hua hua hua..esok2 dia mintak jugak make up mama dia nanti nih... :)

miesyamomei said...

2 trikut mama dio la 2..yg suke make up 2

rina said...

mrs noba : ingatkan sapa td... profile gmbar lain.

syamimi : mana ada mama dia suka mekap2...

- tety - said...

heheh nti bleh blajar guna posietint mama lak...

Ibu Ayra said...

k.na, cepat2 simpan semua brg mekap tersyg sblom dia geledah...

rina said...

tety : no no no...

zz : tulah kena sorok tempat tinggi2...

 

Blog Template by YummyLolly.com