Pages

Friday, June 26, 2009

MJ dalam kenangan

bukak2 jer kereta... berkumandang lagu we are the world kat hitzfm. sayu jer rasa. tatau kenapa. pastu belek hotfm... lagu black or white pulak. aik... macam pakat2 jer stesen radio ni duk pasang lagu mi.chael jac.kson. tukar hitzfm sekali lagi... beat it plak.

lepas tu barulah tahu... ohhh mati rupanya king of pop kita ni. tribute to MJlah semua stesen2 radio kt malay.sia hari ni. tapi saya rasa dia dah cukup sengsara kot mandai jer saya ni. yelah badan dia tu dah tak macam badan manusia dah. dah jadi ala2 robot kot. eh cop... dia dah masuk islam ke. hari tu macam dengar dah... tapi wallahuallam.

tapi lagu2 MJ memang best. saya kenal MJ dari dia hitam zaman dengar lagu ikut piring hitam sebab ayah saya dulu pun minat dengar lagu MJ sampailah dia bertukar jadi putih. dengar lagu2 arwah huhuhu tadi saya rasa sebak. poyo sungguh saya ni.

jadi lepas ni MJ hanya akan muncul di food court cik yan jelah.... siapa2 yang rasa rindu dengan MJ, bolehlah singgah di sana.

dan yang paling penting... MJ di bawah akan tetap bersemadi di hati dan sanubari saya.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
gambar tahun 2004 ek ni. ambik dari fb cik cuppies.

7 comments:

ja said...

yer hanya MJ ini sajelah yang masih di hati..

Maya said...

haha..
kujat aku dapat sms pagi2 buta (buta?) kata mj mati...

- tety - said...

tu la sengsara die tuh... mcm yg dlm news aku google td die mention Mj nih 'really in bad shape'.. adeiii ntah cemane la ropa die tuh... sume dah x ori...

rina said...

ja : akan tetap tersemat di hati.

maya : ko soang jer yg blur2. geng2 lain yg aku sms... dah celik mata dh time tu. hahaha.

tety : tulah... tak dpt digambarkan.

Wan said...

Jgn MJ kita yg pergi, sasau kalau tahu rasanya...

- tety - said...

huhu tu la kan... Insyaallah MJ kita sume selamat.. Amin...

Wan said...

Aminn..

Confirm la kot ek dia masuk Islam.. abang dia ke apa yg buat press conf tulis " May Allah will be with him".. abg dia Jermaine tu mmg Islam.. Al-Fatehah to MJ...

 

Blog Template by YummyLolly.com