Pages

Tuesday, June 30, 2009

apa ada atas peti es

bukti kewujudan benda2 mengarut atas peti es saya. yelah mesti ada bukti baru statement kita kukuh dan dipercayai ramai.



info2 menarik :

1. kulit kayu manis mendapat penghargaan tertinggi sebab dah tatau nak letak mana. beli kat pasar malam di kk 2tahun lepas. memang lama betul mengidam nak kulit kayu manis oversize ni.

2. cerek letrik untuk merebus air untuk buat air mandian adi.b ir.fan di waktu pagi. toilet rumah saya tak ada water heater. so pakai jelah cara lama. kegunaannya jugak untuk buat air teh o panas, kopi panas, teh panas, milo panas dan minuman panas yang lainlah. air panas untuk buat susu anak2 ambik dari thermo pot jer.

3. bakul buluh bertudung yang dihiasi dengan bunga2an itu hasil dari bekas hamper. dalam tu saya isi dengan sabun2 dan syampu2 cilokan dari hotel.

4. dulang bujur tu pun hasil hamper jugak. tahun lepas rasanya. saya ada 2 ketul. yang lagi seketul telah disedekahkan kepada tety.

5. 4 bijik bekas kaca mini tu of courselah dari i.kea. beli jer tapi tatau nak letak apa. last2 incik suami telah mengisi rempah ratus dalam itu bekas.

6. peti es tu 1 pintu jer. dah lama berjasa kat kitorang. actually incik suami beli zaman dia bujang trang tang2 lagi. sebab masih elokkan... pakai jelah daripada membazir.



close up benda2 mengarut yang dicampak di dalam tray.

11 comments:

ja said...

masih nampak keseniannya...

Marisa said...

cantiknya atas peti ais dia.... atas peti ais saya ada kitchen towel. kena sorok tinggi2... anak suka main

Marisa said...

cantiknya atas peti ais dia.... atas peti ais saya ada kitchen towel. kena sorok tinggi2... anak suka main

- tety - said...

aku punya tray 4 segi... huhuh igt lg ms nk g ambk ptg mu tuh, dah ler jln jem giler + bln pose + ms aku parking buleh la mamat construction tuh pasan roadtax keta aku dah mati... hahahah

rina said...

ja : kerastangan adalah...

marisa : doang buat apa ngan kitchen towel tu...

tety : tulah. x silap aku tu ari last kejo b4 balik rayo. sebab tulah jem x kaba ingat. tp sebab 2-2 x poso... siap singgoh kedai gapo tu kt wangsa maju... hahaha

:: vErde+hAzizi :: said...

atas mu fridge ade banyakkkkkkkkkkkk....................DUST!

rina said...

verde : itu gak yg ko nampak yer.... hahaha. tulah lps snap gmbr baru pasan mak aiii byknyaaaaa. konon nk lap dulu pastu snap lagi skali... tp daku malas.

cop ayat tu ada sikit kesilapan... patutnya "atas fridge mu ...." takpe. teruskan usaha. hahaha.

- tety - said...

mu posa x silap aku, tp bukak posa kt Romantika, makan sekut fr hamper2 mu dpt... heheh

hanis said...

hahaha cantik tray!
sapa lagi berani nak amik gambar atas peti es pasni? ja dah follow

Wan said...

ya ampun atas fridge korang sume pun berseni.. konpom aku taknak buat tag hansi ni sebab malu nak tunjuk hahaha... odz, yati n g aje dah tgk apake sampah atas fridge aku..

rina said...

wan : nak aku bgtau satu2 ke apa yg ada atas peti ais umah ko. tp satu jelah yang paling aku ingat... hahaha

 

Blog Template by YummyLolly.com