Pages

Wednesday, September 30, 2009

inilah belakang dia

ni mesti tak belek habis 'buku muka' i ni... tali dress tu jenis cam berbelit2 gitu.

besar sikit baju ni dengan dia sebab mamanya beli size 3yo. size 2yo cam ngam2 jer. itu pasal agak terlondeh sikit dia pakai.

6 comments:

ja said...

loket pun dah dok belakang. nasib baik muka takleh pusing belakang. hahahah... tapi baju dia mmg comey je utk mek. dah le mek pun comey.

Maya said...

dah belek ari tu tapi malas nak carik balik sebab banyak sangat gambok.. muah muah muah...

lagi pun saje nak bagi idea ko suh tambah lagi entry baru... heheheh.. sebab aku takdak idea nak update blog..

Maya said...

ehh.. komen ja menyeremkan...

rina said...

ja : kalu muka pusing bakang jugak... kompem ko dah opocot...

maya : ko memang...

maya : tulah seremmm. tingat cite hantu yg penah aku tgk dulu. eh ke dlm komik gila2. hahaha

ummizz said...

anak dara aku tak mo dah pakai baju yg sleeveless macam ni.. seksi katanya. adoi, tensen mak

rina said...

has : wah berjurus hannah...

 

Blog Template by YummyLolly.com