Pages

Thursday, September 10, 2009

banyak yang kena belajar ni

masih merangkak... takde ilmu pengetahuan tapi still nak 'masuk kelas lukisan'. tapi kalau tak belajar mana nak pandaikan... masih banyak yang perlu dipelajari.





woweerina : gambar bawah hasil 'contengan' kawan saya yang dah bergelar mak andam terlampau. pakkal jer dia jauh nun di bumi hang tuah... kalau tak hari2 saya masuk 'kelas lukisan' dengan dia.

7 comments:

MN said...

oh, saya pun tak belajar. sukahati jer tepek2 sendiri.

- tety - said...

wahh bila kejadian berlaku nih....
huhu nti aku register kelas lukisan ngn mu lak eh...

rina said...

mrs noba : u ada bakat terpendam oklah... i ni lansung bakat xde... ilmu mmg xde jgk...

tety : kejadian berlaku pagi td. hehehe. bangun dari kol 4.45amkan... so ada masalah nk masuk 'kelas lukisan'. hehehe.

Diana Sulaiman said...

hai rina.. salam kenal.. tukar link boleh???

anyway, u masuk kelas katne tuh??? kalau i mmg fail la bab2 melukis muka ni.. hehehhe

Anonymous said...

hai diana. Boleh aje apa salahnya. Hehehe, x pegi kelas mana2 pn. Trial n error jer tu. Tp tingin nk g kelas mekap2 ni. Jomm...
...rina...

Wan said...

oklah, bila aku gi beringin nak warna mata cam tu tau..

rina said...

al foyo fo lah ko ni...

 

Blog Template by YummyLolly.com