Pages

Thursday, May 07, 2009

walaupun muka mu tidak ku kenal

tatapi... lobang hidungmu tetap menjadi pojaan hatiku.

title dan entry langsung takde kena mengena. sangkut paut sikit2 pun jauh sekali.



sama seperti warna tudung dan warna baju. 3 tone colour tu. nasib baik tak jadi traffic light. tapi sebab itu tudung baru... seboleh2nya saya cuba berusaha bersungguh2 untuk membuatkan penglihatan saya nampak ia seperti senada seirama.

tapi... awning saya tak membulatkan.

8 comments:

Mrs Amri said...

cun...suke kaler tuh...

pis2 kacang pis

Maya said...

ek eh.. saya pun ade kaler ni...

Wan said...

ek ele.. saya pun.. tak de kaler ni.. (jeles sebenarnya.. sbb cun)..
material awning dia dgn tudung sama kan?

Anonymous said...

cantiks! awning tak bulat, ala2 titatic gitu.

-g

- tety - said...

agak2 aku nk pakai kaler nih aku pinjam tudung mu jek la eh... hehhehe

rina said...

azie : tp tgk kt luar x cun sgtlah kaler ni. marah maya kalu dia dengar.

maya : kata kembar tak seiras... mestilah tudung nak sama gak.

wan : yup.. bodi & oning material sama.

g : tp maya ckp oning dia bulat... camana tu

tety : bisa diatur...

lyein said...

ade org tu nk tambah stok lg ni..nk jumpe kt jamban ke kt mana ni?? ahahahahah

Ninie said...

i loike PURPLE too..i ada jual tudung jgak...come over to my salesblog ye...

 

Blog Template by YummyLolly.com