Pages

Friday, May 29, 2009

mimpi takkan jadi kenyataan

inilah 1st time saya pakai nick name glamour itu. nama tu jer yang sempat saya tangkap dan berlegar2 di benak fikiran saya. layannnn

tak semena2 semasa berbalas email dalam facebook dengan geng2 sekolah rendah dulu... tercetus benda yang mengarut2 ni sebab semua geng2 saya pakat tukar nama jadi nama mat saleh...

ada nama sa.muel jack.son, lu.ke skywal.ker, sa.m rock.well, luk.e per.rry, sa.lma h.ayek, an.dy lam.bert dan berjenis2 lagi nama yang melalut.

dan tiba2 seorang kawan saya mengsajes saya nick name glamour itu.

A**** K*****
28 May at 09:02
Reply
Ok..Mekna..aku bg ko namo Angelina Jolie..hehehe

eh... eh... samalah pemikiran kawan sekolah saya dengan saya.

mungkin betullah kata2 penjahit terkenal itu... sebijik. tolong jangan muntah kat sini. eh ke orang yang muntah dalam lrt aritu dah dapat baca apa yang saya ingin celotehkan hari ni... hrmmm....

8 comments:

Maya said...

pagi tadi baru bace kat bawah tu takde mood nak berblog..
sekali berjela jela...

toooottttt... tooottttt....
(tiru wan haha..)

rina said...

maya : aku rasa dia cam reverse psikologi... ckp tanak buat... terus jadi semangat nak update. atau lebih tepat lagi org dulu2 panggil 'tulis tak serupa bikin'.

tu lucah ke ko tepon aku engaged. hahaha

Maya said...

bukan lucah & bukan enggage..
tu mentera untuk seru wan..
muahahahaha...

rina said...

maya : mantera semerah padi... aku rasa kalu seru pakai lagu pasti pun jadi gak kot... tak caya cuba ko nyanyi...

hanis said...

cuba sajes 1 nickname glamer kat mak...tingin gak nak feel

rina said...

hanis : hrmmm eh aritukan dh ada nama glemer... cuba ingat balik... takpelah... kita kasi nama lainlah... dengan ini secara rasminya... mak tabalkan nyah jadi ANNE HATHAWAY.

hanis said...

ANNE HATHAWAY...syok gak. i like!
terasa cam muda plak haha

Maya said...

hello anne...
selamat berkenalan..

kikiki..

 

Blog Template by YummyLolly.com