Pages

Thursday, February 28, 2008

Bertepuk sebelah tangan

Hari2 aku renung kat dia. Tenung dalam2. Aku ingat dia pun tengok aku jugak. Tapi rupa2nya... cintaku bertepuk sebelah tangan. Hancur luluh hati aku. Mentang2 nama engkau LV... jual mahal kat aku yer.
Kes2... aku suka giler kat handbag kat window display LV tu. Mau tak meroyan pagi petang aku duk perhatikan si dia. Mau tak jatuh cinta. Sekali check kat internet... jadi giler lagi sekali aku tengok harganya. USD2090.00 ngko. US Dollar plak tu... kalau RM aku cakap kat laki aku rembat. Sedar dirilah sikit dia balas kat aku. Dalam mimpi jelah saya rembat pun bang oiii. Nak beli handbag harga RM200 pun fikir 2-3 ribu kali. Ni kan pulak handbag yang harganya... omakaiii.

Yang ni pun aku suka jugak. Besar skit dari yang kat atas tu. Tapi harga dia pun buat aku jadi lagi suuuuka. USD2490.

Agak2 bilalah aku nak dapat handbag mahal camni ek...



5 comments:

iamja said...

tingat lagu mawi.. cintaku betepuk sebelah tangan..

betulla cantik tu beg tapi mak aiii.. reger pengsan.

rina said...

aku pn duk terbayang gak ni mawi nyanyi tepi stage masa af3 aritu...

kaezrin said...

ahaks..mung jgn rina..mana nak tau satu hari nnt murah rezeki ko..aderlah tuh..nih full leather sbb tuh usd2K lebih...

Maya said...

go mama go..
LV yu! memang cun giler..

kasutVincci said...

3-4 tahun lagi kv cari kat bundle lah! Hehe
Tu pun berebut mcm org g***. Huhu

 

Blog Template by YummyLolly.com