Pages

Wednesday, February 27, 2008

Tapi...

Boleh dipanggil hobi ke... Aku sebenarnya suka benda2 yang kreatif. Suka tengok sebetul2nya. Ada minat nak buat tapi aku rasa aku ni keras tangan. Tety aku rasa lagi berseni tangan dia. Syamimi pun. Aku selalu berangan jadi sekreatif zaza dan zatul. Aku adore zaza punya work station. Kalaulah aku ada satu macam tu. Syok giler... Sekarang barang2 semua aku sumbat dalam kotak. Sungguh tak berseni langsung.

Bak kata orang. Belum cuba belum tau. Try jelah. Tak salah mencubakan.

Inilah hasilnya. Takdelah kreatif sangat pun. Tapi... aku nak try jugak.

... utk Maya.

... utk Elin.

7 comments:

wan said...

odz.. aku sokong.. 100% dah cun dah tu weih, err kotak kapkek buleh ke customize.. kalau buleh aku suruh mu je odz hehe..

rina said...

kotak kapkek ek... aritu maya ada bg aku idea suh wat kotak gak... nanti aku try lembutkan tangan aku ni... aku tunjuk kasi hang...

kaezrin said...

aku pun suke zaza nyer benda2 ala tuh kan...takpe rina pelan2 kayuh...

cantiklah efi nyer tuh...

kasutVincci said...

comel apa!

maya said...

saya sangat sukaaa!!!
ade latest update kan pasal cover tu kan kat anitaaruszi.blogspot.com

aku lak yg bangga walaupun bukan mak pak dia.. hahahah..

iamja said...

rina pun buat business gak.. tapi cute la. aku pun suka..

Aidan's Mama & Papa said...

hi intan (or is it rina?). i'm flattered. thank you. at least someone likes what i'm doing. you are creative in your own special way. and to get organized needs time, you'll get there. my table dosnt look like that all the time. trust me. i just got more supplies and they are now pilling up! digital scrapbooking is one think i dont have the talent for, therefore i do admire those who can do pretty nice layouts. jimat duit lagi, kan?
anyway, you take care and all the best!

Zaza

 

Blog Template by YummyLolly.com