Pages

Tuesday, February 05, 2008

Jawi...Khatam...

Lepas mandi... dia akan minum susu. Pastu baru berangkat pergi sekolah. So, tiap2 hari soalan yang sama si mama ni tanya kat anak dia.

Susu nak tak...???
Boy tanak.
Betul tanak susu...
Ooo susu ke... Boy nak.
Tadi ingat mama tanya nak sunat ke tak...

Pagi2 lagi dia dah bermat sentul.





Note : Happy Belated Birthday to Papa... Sidi.

3 comments:

ummizz said...

hahaha.. pak lawak la adib ni, ada aje idea dia

kasutVincci said...

danish pun masih nyonyot botol. Cemana la nak buat suh dia takmo nyonyot ek?

.:HalogAmora:. said...

nasib baik dia x lari bila ty. hehe..

p/s: rina apa email add, dah hilang la.. sorrryyy!

 

Blog Template by YummyLolly.com