Pages

Wednesday, February 13, 2008

Pheww

Lega rasanya... satu beban dah selesai. Kalau dulu tok laki yang tolong selesaikan. Tapi si isteri gatal tangan pegi apply lagi skali. So kali ni si isterilah yang kena setelkan semuanya. Padan muka sapa suruh apply.

Hari ini aku dah bebas dari credit card.

4 comments:

hanis said...

tahniah!

wan said...

cc ni berantu kan... tahniah odz kerana tlh bebas dari cc hehe

rina said...

konz, cc lagi satu tu pun berantu gak... dan semestinya aku tanak bebas dr cc ittew.

kaezrin said...

ahaks..tahniah..aku nih belum bebas2 lagi..tunggu untung uptrande la..

 

Blog Template by YummyLolly.com