Pages

Wednesday, April 05, 2006

Syoknya

Malam tadi aku tumpang Tety pegi melawat Hanis dan Adam Hafiz kat DSH. Nasrun tak join sebab dia nak keluar jumpa ngan kawan dia.

Cutenya Adam Hafiz. Putih merah gitu. Semakin berkobar2 aku nak preknen bila tengok baby cute miut ni. Tapi apa boleh buat belum ada rezeki lagi. Hanis pun aku nampak dah kurus skit padahal baru 2 hari bersalin.

Sempat gak bertemu mata ngan Mak Tok dan Tok Wan yang mana selama ni hanya tengok dalam gambar dan sebut jer. Abang Ajiq masuk2 jer... "Malu... malu"... nyorok belakang Mak Tok. Lawak jer. Dia dengan bangganya duk cakap nama dia ABANG.

Aku tanya dia sapa nama baby... dengan lancarnya dia cakap HAFIZ. Wahhh... bijak... bijak Abang Ajiq ni.

Bertambah geng... bertambah gamat bilik 215. Cam kat playground dorang buat. Main sorok2 belakang pintu ler... terpekik sana... terjerit sini. Nasib baik ler Adam Hafiz jenis tak kisah. Lena jer dia tido. Langsung tak terkejut ke apa.

Balik dari DSH sempat gak aku tengok 20min cerita Desperate Housewive. Tension cerita ni tayang kat 18TV. Kalau tayang kat Ch70 kan best... tertinggal hari ni boleh tengok ulangan di hari yang lain.

2 comments:

tety said...

tu la kt spital dah jadik cam kt playground. sib baik kool jek bb tido.

Anonymous said...

dah kurus hanis? Ish ish sih.. ni org yg tak bersalin dan tak pregnant (aku ler tu) punr asa tercabarrrrr hehe

-mak luqman-

 

Blog Template by YummyLolly.com