Pages

Wednesday, December 17, 2008

Year End Holiday

Baru dapat notis. Macam biasa... cuti hujung tahun akan bermula tidak lama lagi. Jom bercuti...

24 Dec 2008 (Wed) - Half Day - Christmas Eve (padahal yang sambutnya 2 orang jer. Layan..)
25 Dec 2008 (Thu) - Public Holiday - Christmas Day
26 Dec 2008 (Fri) - Working Day (kalau dapat cuti gak kan best)
27 Dec 2008 (Sat) - Off Day (my BIG day)
28 Dec 2008 (Sun) - Off Day
29 Dec 2008 (Mon) - Public Holiday - Awal Muharram
30 Dec 2008 (Tue) - Company Holiday
31 Dec 2008 (Wed) - Company Holiday
1 Jan 2009 (Thu) - Public Holiday - New Year's Day
2 Jan 2009 (Fri) - Company Holiday
3 Jan 2009 (Sat) - Off Day
4 Jan 2009 (Sun) - Off Day
5 Jan 2009 (Mon) - Back to Work (sambung cuti lagi sebab my anak teruna masuk darjah 1)


Dah tak sabar rasanya. Ke mana hala tuju kita agaknya...

2 gambar kat atas masa CCM Kota Kinabalu tahun lepas...

5 comments:

Mama 3H said...

hoyeahhhh...cuti panjang. opis aku pun sama cam opis rina gak. tp aku start cutis2 awal ar..24dec - 5 jan'09.

azie said...

Heppy holiday....adib nk darjah 1 ek....mcm kejap jek rasa kann...2010 my turn pulak amik cuti anak nk sekolah...tu pun kot masih bekerja lg lerr...kekeke..btw..gud luck BOY...

Ibu Ayra said...

wahhh, best nye cuti pnjg... nak gi mana plak cuti nih? s'pore ke??

- tety - said...

gmbar thn lps ke awl thn nih weihh???

huhu aku nih dlm dilema, x decide lg nk htr danial masuk mane...

aku pun cuti lama, tp dk TIb & Saujana jek la... :(

rina said...

hahaha... betullah. 5jan08.

ler... x decide lg ko...

 

Blog Template by YummyLolly.com