Pages

Tuesday, December 23, 2008

Antaranya...

Antara benda yang berkaitan dengan kereta yang saya boleh buat sendiri... selain dari isi minyak. Pergi cuci kereta. Itu pun boleh bilang berapa kali saya bawak kereta pergi cuci.

Bab nak isi angin memang failed sebab tak pernah buat. Tak reti aku weiii.

Kalau boleh isi minyak pun saya tanak. Yang saya mahu hanya pandu kereta saje. Tapi kalau ada driver memang pandu kereta pun saya tanak.

p/s bukan Alphard putih itu kereta saya yer...

8 comments:

iamja said...

Amboi... ingat dating ngan hanis jer.. keter ko pun dating gak ke ngan keter hanis.. jkekkekek

- tety - said...

kalo pogy lak siap pesan kalo nk g cuci keta, tarik siap2 alas kaki + byk pantang larang... tu aku jd malas nk bwk mat skema g mandi manda... huhuhu

isi angin pun sokmo ngelat... tp aku penah wt sdiri... huhuhu

Rina said...

ja : muahahaha. baru ku perasan. sebelum tuan tanah kedaung dating... cik mat motokar dulu dating. tp empunya tuan alphard tu mamat tinggi ada janggut.

tety : tarik alas kaki tu bakpo...

wan said...

bukan dating dgn hanis, dating dgn aji.. sebab hanis tak berani kan bawak alphard lagik, besor.. muahaha...

azie said...

bab cuci keter mmg malas gilerrr....padahal buleh jek kalo nk cuci seniri kt rumah


bab isi angin pun xnak wat jugak. Seminggu sekali tok laki setelkan.

Bab isi minyak tuh kot aku malas " INI SUDAH MELAMPAU" ckp tok laki


bab dating tuh x paham...siapakah lelaki berjanggut yg dimaksudkan ittew?

has said...

aku rajin gak cuci keter sendiri kat rumah, kira aktiviti santai la..sebab hat paling gembira sekali ialah 2izz tu, maklum la boleh pesta air, buih bagai..

aku pernah tukar tayar and buat jumping battery utk keter iswara dulu, kes tak leh start sbb battery dah kong habis!

iamja said...

aku penah buat apa ekkk... sbb kete kancil tu aku punya, so buat sendiri la gak sket2. dah 8 tahun keta kancil aku tuh, aku rasa aku basuh sendiri pun penah 4 kali kot. tu pun masa balik tepen time belum kahwin. pi kedai jelah kan suruh cuci. susah apa.. aku tinggalkan kat tukang cuci, pastu aku pi ioi mall pas tu bayar dan ambik kunci. siap. Service pun aku buat sendiri gak. Mcm has tukar tayar dan jumping battery tak penah.

rina said...

azie : lelaki berjanggut yang aku maksudkan itu tuan Alphard yg tgh basuh tepi kete aku tu...yang aku x kenal sapa pn dia. hahaha. kira off topiclah psl mamat tu.

has : cayalah... aku pn mcm boleh jer buat. cam senang jer tgk nasrun buat. tgk jelah kot senang... muahahaha.

ja : aku masa kecik2 dulu jer penah tolong ayah aku basuh kete. dh besar ni memang x langsung x penah ler...

 

Blog Template by YummyLolly.com