Pages

Thursday, December 11, 2008

2-3 Cerita

Kitorang ronda2 sampai ke area Tumpat. Singgah makan kat Pantai Sri Tujuh, window shopping kat Pengkalan Kubur, tengok stesen keretapi yang paling last sekali, intai dari jauh 'Sleeping Beauty' dan yang paling menarik perhatian Auni Damia... sepanjang jalan dia dapat tengok 'Taw'. Mula2 dia sibuk duk cakap 'Tog'. Kita cakap 'Cow'. Cepat2 dia pintas cakap 'Utan Taw'... 'Tog'. Apa2lah cik mek asalkan kamu bahagia.

Raya aritu kitoang selamat buat akikah untuk Auni Damia. Asyik ler bertangguh2. Last2 terpaksa buat time raya haji.

Teringat satu cerita... "Besok rayakan ma". "A'a, boy tau ke raya apa". "Tau... raya tabung haji". Layannn.

Aku dengan tok laki sedang berhoneymoon sekarang. 2 orang anak kesayangan kat kampung. Next week baru balik ambik doang.

2 comments:

KV said...

honeymoon la puas2. Ekeke

azie said...

haha...sama ler afiq...semua hewan dia ckp dog...sebabnya..jiran sebelah rumah bela dog...so dia asik igt dog je kot

aku pun balik kelate arituh...12 jam dlm perjalanan.

 

Blog Template by YummyLolly.com