Pages

Tuesday, November 25, 2008

Wah...!!!

Kejadian berlaku di malam Khamis.
Jeng... jeng... jeng...

"Mama ni gediklah".
Dari mana dia dengar perkataan tu pun saya kurang pasti. Tapi pandai pulak dia gunakan perkataan 'gedik' itu.
Ni semua berpunca dari saya yang over excited tengok TARA Finale on 20Nov lepaslah ni. Lebih2 masa team Geoff & Tish dan Vince & Sam duk mengorek pasir untuk cari kotak harta karun dan dorang berlarian sambil bawak kotak untuk pergi jumpa Allan. Bersorak2 saya dibuatnya.
Agak tension jugak Ida & Tania tak dapat 1st place. Gara2 kecundang dapat flight ke Phuket. Tapi overall TARA kali ini memang task dia mencabar giler. Tak sabar saya nak tunggu TARA Seasons 4 pulak.

3 comments:

KV said...

aku lega goeff ngan tish tak menang. Haha
tp mmg kenaling sungguh!

Yan said...

oh? ida tak menang ek.. vince + sam the one from HK right?

rina said...

kv : demo pn x minat geoff & tish gak ko... hahaha.

yan : yup... vince & sam team fm HK

 

Blog Template by YummyLolly.com