Pages

Thursday, November 06, 2008

Makan Beradap

1st time berkolaborasi dengan 'Chef Zan' buat lauk special untuk letak atas meja makan beradap pengantin. Mama aku kalau bab2 camni memang dia 'naik seh' sikit. Tak larat ke sakit ke tolak ke tepi dulu. Tu pun nasib baik buat 2 lauk jer. Ikan siakap sweet & sour dan udang goreng tepung dan tak lupa buah2an.

Tu pun sebab last minute MIL aku buat decision nak buat meja pengantin. Pukul 9.30am baru bergegas pergi pasar... Pukul 12pm rombongan pihak pengantin akan sampai. Mau tak buat keje cam lipas kudung.

Aku pun tunjuk kekreatifan aku buat cili dan tomato jadi bentuk bunga. Main2 imagine seniri jelah dan juga tunjuk ajar dari 'Chef Zan'.

Sarung kerusi tu pulak pinjam dari 'adik angkat' mama. Ada riben kaler hijau belah belakang tu. Cantik. Ala2 kerusi hotellah.

2 comments:

matabulat said...

hang mmg ada sentuhan yg kreatif la rina..

rina said...

auwww... tak sesuwaii tau

 

Blog Template by YummyLolly.com