Pages

Friday, October 10, 2008

Keretapi baru sampai...

Almaklum jem raya. Hehehe. Aritu balik dr Kelate - KL makan masa 11 jam. Giler. Klong & Mimi SIL lagi haru... 14 jam duk makan jem dalam kereta. Naik kematu punggung masing2. Tapi itulah salah satu 'keseronokan' balik beraya.

Ready semua. Tahun ni kita bergambar kat luar rumah pulak... di bawah rimbunan pokok manggis.


1 2 3 senyum.


Tak abis lagi ke...


Cik Mek ni berbaju kurung riau kain susun belakang. Raya aritu perangai dia 'tersangatlah baik'. Suka nangis... asyik nak berdukung jer keje dia.


Geng Power Rangers. Power Rangers Armand jer xde dalam gambar sebab xde sapa yang boleh diharap untuk mendukung Armand. Nak harapkan abang Danial dia... harapkan pagar pagar yang tombang dulu kot.


Power Puff Girls punya geng plak. Power Puff Girl Yasmin balik jer KL telah diserang denggi. Siyan 'sesame street'.

Armand boleh geng dengan Sidi. Geng Kopiah Putih.

K.Long dengan kuncu2nya.

'YB' Irwan dengan isteri dan anak2 tercinta. Bulan Jan 09 bertambah ahli sorang lagi. Agak2 geng power rangers ke power puff girls ek...???`

Saya dan family saya. Buat masa sekarang takkan menambahkan bilangan ahli keluarga lagi. Masa hadapan... wallahualam.


Orang suruh koko/kuning keemasan mu g pakai kaler caca merba ni pehal... Adoiii rainbow family sungguh. Semua kaler dia rembat. Muahahaha.

4 comments:

hajar kasri said...

comeinyo oghe2 kelate nih..(termasok ambo lah..ahaks).

meriah korang berayer yer! amboi3x! ktorg yg kat kl ni nak gak amik gamba bwh pokok nangka ke kan..tp dah kena tebang da...

newayz, nice pixies..xpecially yang "geng kopiah putih ayah pin" tuh!

wan said...

meriahnya odz, family aku takde la sesi photography cam ni. Aku ih dan anak2 pun tak de gambar satu family tahun ni. Kena pakai balik baju raya eksyen balik ni selagi di bulan syawal kira dimaafkan la kan walaupun tak pada 1 Syawal. Muahah...

Tety kaler mmg tak selari.. tapi tak pe baju dia lawa..

rina said...

hajar : ler dh tebang ke pokok nangka tu... ingat weekend ni nak p berphotoshoot bwh pokok nangka tu plak... uwaaa sedihnya.

kalu dh ada darah kelate tu memang ler comei2 seme.

wan : weiiii ratu blog... jahat ko yer... (aku harap ko paham maksud2 yang tersirat). hahaha.

iamja said...

tula.. meriah tgh suasana raya family rina.. tety walaupun caca merba tapi macam datin tauuu..

 

Blog Template by YummyLolly.com