Pages

Thursday, June 29, 2006

Siaran Tergendala

Aku tak berapa sihat.
Adib Irfan pulak kena chicken pox.
Bergolek... berguling kat rumah jelah.
Adib Irfan dah balik kampung malam tadi.
Seminggu dua lagi aku & Nasrun balik ambik dia.
Adib Irfan bukan main seronok nak balik kampung.
Mama jelah yang meraung dan over emosional... adeii


6 comments:

.:HalogamoRa:. said...

itu maknanya mama irfan kene produce satu baby baru hehehee...

chicken pox? my li'l batrisya kene chicken pox when she was 5 months, kakaknye sampai la ni blum kene lagi.

Moon® said...

Rina tak sihat ada apa2 ke? ataupun bak kata halo gunakan masa yang ada masa Adib tak ada... hahahah

Chicken pox alah siannya.. jangan bertanda sudah kang kurang handsome si Adib.

kasutVINCCI said...

adib ifran boleh berenggang lama dgn papa dan mama dia ek? Kalau danish rasanya 3 hari dah demam(sbb selalu tinggalkan dia 3 hari jer be4 ni)

rina said...

halogamora : hehehehe. batrisya ada parut tak...???

moon : mintak2 camtulah.

kasutvincci : dia ok jer sbb kat kg ramai yang duk melayan dia. tapi mama dia jelah yang tak berapa ok.

ontahsapo said...

ok lah tu berduan merpati dua sejoli...

PB said...

harap semuanya akan selamat.
Dan Adik Irfan cepat sembuh.

Salam perkenalan dari PB

 

Blog Template by YummyLolly.com