Pages

Wednesday, June 21, 2006

Biarkan Luncai Terjun Dengan Labunya

Babak 1

Adib Irfan dengan kusyuknya duk bercerita kat papa. Itu ini duk bagitau papa. Mama plak kat luar... tengok Diari AF. Tiba2 terdengar papa tanya kat Adib Irfan.

Papa : Boy cakap apa ni... papa tak paham ler.
Adib Irfan : Ntah... boy pun tak paham.

Tergelak besar mama & papa dengar jawapan dari Adib Irfan.

Babak 2

Malam tadi. Adib Irfan tengok Mr. Bean. Tiba2 dia tutup tv.

Mama : Pasal tutup tv?
Adib Irfan : Boy nak kencing.
Mama : Abis tu naper tutup tv.
Adib Irfan : Pause (sambil berlari masuk toilet)

Dia ingat rancangan kat TV boleh PAUSE sama cam dia tengok VCD. Adeiii.

4 comments:

ontahsapo said...

pemikiran dia logik, nanti suatu hari pasti ada orang cipta tv yg bila kita off, semua rancangan akan pause!!!! mungkin adip irfan yg buat....

rina said...

hehehehe... insyaallah... mudah2an masin ler mulut ko OS.

Moon® said...

Kat US yg fren kata ada tv yang boleh pause memang bestlah kalau wujud kat sini kan.

Keletah anak2 memang menghiburkan..

kasutVINCCI said...

kanak2 yg baru boleh bercakap ni semua benda dia nak tau dan semua benda dia nak bagi tau. Tp kita yg nak faham ni rasa confused ajer.

 

Blog Template by YummyLolly.com