Pages

Tuesday, April 06, 2010

saya sangat-sangat mahu...

... kurus. buang lemak-lemak tepu di badan saya ini. lebih2 lagi di bahagian perut.

berat saya yang dulu maintain selama 3 tahun telah menunjukkan peningkatan yang mendadak. ini tak boleh jadi. biar tak turun asalkan jangan naik.

kena lakukan sesuatu...

8 comments:

Iena said...

jom kite berdiet secara berjemaah...

lyein said...

aku diet almost 3 mths, takde effect..kena bersenam jugak sebenarnye...hmmmm

rina said...

iena : akak xde kekuatan yang tinggi ler

lin :ko diet yg x makan nasi tu kan. aku smlm dengan semangat waja nk diet style avoid carbo tu. utk 2wks. ko masuk blog iena tu... ada link kt blog sorang mamat ni dia diet style elakkan carbo ni lah. dh kurus ko budak tu

ja said...

Berat aku tak turun lagi nie. 53-55kg. kalau tak makan.. 53kg. Kalau makan terlebih 55kg. Macam susah je nak turun jadi 50kg. Bak kata Lin.. memang kena pi exercise la.. buang lemak2 tepu. Hat tuh kot yg berat.

KV said...

saya laaaaagi sangat sangat sangat MAHU!!
tp tak turun2. Kdg2 naik. Uwaaaa

eiza said...

tiba2 aku pon jd semangat nk kurus nehhh...eh

churalliya said...

cuba buat something yg memberi tekanan pd perut.. mcm sit up.. tok sah beria sgt buat.. cukup kalo dah rasa mcm tegang2 kat perut.. selalu buat 5x dah surender.. ho ho ho..

rina said...

ja : berat aku dh naik 57kg ko... giloskan

kv : yg kdg2 naik tu yg haru. uwaaaa

iza : ko tunggu lps meletup... kompem selim punyalah

churalliya : max boleh buat sit up 20x jer.

 

Blog Template by YummyLolly.com