Pages

Wednesday, April 28, 2010

dulu suka benda tinggi

dulu saya suka pakai wedges tapi sekarang saya lebih selesa dan suka pakai flat shoes pulak. dan ini kasut terbaru. murah sahaja, dari vi.ncci.

kalau boleh tadi nak beli color hitam jua tapi sayangnya dah habis stok. siapa2 yang sudi tolong belikan color hitam untuk saya... size 37. hehehe

4 comments:

churalliya said...

saya pun.. saya pun.. pakai heels time gi opis je sbb pakai bj kurung kan.. x sesuweeei lak kalo pakai flat.. hehe

join contest http://churalliya.blogspot.com/2010/04/best-vacation-photo-contest-by-mekchu.html

Aiza Azril said...

comelnya berkenan la tgk...berapa ringgit?

Maya said...

aku lak sekarang sibuk ber-takberapa-high-heels.. 2" je pun rase terpeleot.. tu pon setakat pi kerja...

pi jenjalan confirm pakai kasut flat or slipper je.. giler selekeh mcm makcik pergi pasar.. yg penting selesa... hahaha!

rina said...

churalliya : saya skang ni dh jarang giler pakai bj kurung tu mmg manjang pakai flat shoes. ada contest ek...

kc : 36 jer. ada less 20% sempena mother's day

maya : aku pn selipar gak kdg2 time weekend. senang kuar umah terus sarung kelepek kelepuk selipar.

 

Blog Template by YummyLolly.com