Pages

Friday, April 23, 2010

lagenda budak setan

dulu zaman remaja duk pulun baca novel. 3 jun nanti kita pulun tengok movie pulak. sebelum beratur beli tiket kat cinema, kita angaukan diri kita tengok trailer dulu.

lagu dia best, pelakon dia best, sinematografi dia cantik... harap2 semuanya akan jadi best sama seperti novel dia.

jom angau bersama2 dengan saya.

3 comments:

Maya said...

mesti box office ni sebab ade orang macam kita tolong promot gile2 kan...

wakakakakak!!
tapi series tak sabar nak tgk... cepatlah 3 jun.. tapi sebelum tu kita makan mee udang dulu..

rina said...

8may mee udang... 3jun lagenda budak setan. best2

- tety - said...

eh jom g tgk ramai2 mcm shopaholic last yr....

 

Blog Template by YummyLolly.com