Pages

Monday, January 18, 2010

semalam, auni damia genaplah

3 tahun...

last minute plan... buat bday di taman permainan bawah rumah. kebetulan 17 Januari jatuh pada hari ahad. maka pagi tu jugaklah pergi gia.nt membeli apa2 yang patut. menu pun simple yg amat. spagetti bolognese, nugget, kek pisang dan paling penting birthday cake bentuk spongebob squarepants yang dipilih sendiri oleh birthday girl. mula2 dia cakap nak cake b.en 10. dalam hati mama dia berdoa mintak2 ler takde kek be.n 10 kat kedai nanti.

majlis 'tertutup' untuk adik beradik jer. hehehe.

klong bawak kuih lapis. sedap sgt. nanti buleh buat lagi deh.

nama lagi buat kat taman permainankan. haruslah ramai kanak2 ribena. maka ramailah jugak tetamu tak diundang datang menyerbu birthday party au.ni dam.ia.

9 comments:

lyein said...

happy 3rd bday auni damia...semoga menten comel selalu mcm aunty lyein...upppsss!!!

Maya said...

hepie besday mek... comel selalu cam aunty lyein tau... hehhehe

sungguh meriah birthday party auni ni.. rugi pulak auntie lupa nak ajak anak2 auntie pi playground beringin petang semalam....

rina said...

lin : uppsssss. menten comel dan selimkan.

maya : tulah ko eksyen nk g eagleranch jer... pdhal kt beringin pn syok jgk

ja said...

Happy birthday kat mek gak.. kejap je dia dah 3 tahun..

Anonymous said...

happy birthday yg ke-3 thn.
kek tu mu tempah ke ready made? cantik..

g

kaezrin said...

mmg comel sokmo...api besday damia...

Fynnaz said...

Happy Birthday Auni Damia! Hope it's not too late hehe.

Anyway suka tengok pic2 kat blog ni. Cantik2.

Ibu Ayra said...

hepi sebeday auni damia... suka gambaq2 kat sini....almaklumlah, dslr...

rina said...

ja : tq. kan kejap jer rasa dia dh 3thn. thn dpn dh sekolah.

g : readymade g sebab last min plan nk berparty2. kedai kek tu ada mcm2 jenis 3D kek yg cantik2. rege pun murah jer.

elin : tq

fynnaz : tak lambat pn. nway tq. tp still tak boleh lawan ur picture yg langit membiru tu. giler cantik.

zz : tq

 

Blog Template by YummyLolly.com