Pages

Tuesday, January 26, 2010

mencari jodoh

ini adalah tajuk lagu favorite adib irfan sekarang... indonesia mari. dari tahun lepas dia duk nyanyi. tapi baru minggu lepas papanya baru dapat mengenalpasti lagu ini.

2-3kali dengar best jugak lagu ni.

8 comments:

Maya said...

amboi adib... cepat dapat jodoh ni.. kecik2 dah carik jodoh.. hehehhe... mama dia dah sedia ke nak terima menantu? huahuahua...

KV said...

syok weh lagu ni. Santai jek

KV said...

syok weh lagu ni. Santai jek

KV said...

syok weh lagu ni. Santai jek

Mrs Amri said...

Afiq nye feberet gak nih...Ibu ibu..bapak bapak...siapa yang punya anak...

sikudus said...

bozo sker lg ni since last year masa lagu ni takde lg kt msia...kawan dia arr blk2 indon trus bg dia lagu tu msk kt hp siap videoklip..tak tahangg aku gelak mula2...

Wan said...

nama band wali.. waduh waduh..

rina said...

ramai jgk yg minat lagu ni ropernya...

 

Blog Template by YummyLolly.com