Pages

Friday, January 08, 2010

aiman saya tak kisah

asalkan boleh berwifi
asalkan berqwerty keyboard
asalkan camera berlense carl zeis (ciri ini tak dapat... tapi 5mp oklah)
hehehe...


konon berkenan BB tapi hari tu ada dengar ura2 company nak bagi BB. tapi untuk project teamlah. saya bukan dalam golongan project team. tapi tak salah letak sedikit pengharapankan. kalau beli BB nanti ada 2 setlah pulak. hahahaha

14 comments:

- tety - said...

rembat hp bru plok ko??

Maya said...

wah!! henpon baru...
syok syok..

rina said...

tety & maya : hehehe

suhainini said...

E72...hehe..
awak beli kaler apa?

rina said...

tahun ni tahun gold for me. so saya pilih goldlah.

ja said...

wahh.. dah dapat bonus dah tuh...

Mrs Amri said...

yuhuuu...sama lak....dh sambar 1st January rituh...sempena hadiah tahun baru kekeke same goes to me....kaler gold...

s.y.a.m.i.m.i.e said...

wahhhh....hp baru..saye suke..heee...alang2 dapat bonus 2,xd ape2 ke tok adkmu d penang ni..heeee

Wan said...

rupanya inilah sebab musabab dia ke lowyat tu hari.. kan aku dah ckp mesti ada gadget besarr...

rina said...

ja : dah dapat dan dah nk abis dh. hahaha

azie : hi5

syamimi : bisa diatur...

wan : agak tepat tekaan mu

suhainini said...

sy mmg idamkan kaler gold..tp ms sy beli last nov..ada 2 kaler sj..

kaezrin said...

E72..best nyer.rr.....nih buat aku cam tak senang duduk nak gadget baru nih

rina said...

suhainini : ooo minat gld gak ke.

elin : ko mmg...

Hana said...

Gold eh. Sama ler kiterrr

 

Blog Template by YummyLolly.com