Pages

Wednesday, July 23, 2008

Hero Kecik

Cute betul tgk 2 hero kecik ni. Geram...
Lepas ni soang lagi 'makhluk kecil' akan muncul dalam our family.
Mentang2 sepupu... wajah pun hampir2 seiras.

Sekali tenung... Armand ada iras muka Hafiy.
Tengok sisi kanan... Hafiy iras muka Damia.
Tengok dari depan plak... muka Ameer kecik2 dulu pun ada gak Hafiy ni.
Suara Hafiy dengan Armand pun sekali dengar macam sama.

Armand tu kerja dia tidur jer.
Sampaikan Ayah Chik dia cakap... Armand ni 'pemalas'.
Hafiy pulak... tak kena gaya asyik nak buat konsert jer time nak tidur.
Tapi time ok... 'berjurus' giler budak kecik 2 orang ni.

Agak2 anak Abe & K.Wanie nanti geng Kakak Damia ke geng Abang Hafiy & Abang Armand...

5 comments:

maya said...

kakakak.. tombok hafiy tu..
comelllllnyaaa!!!

Sya_Mimi said...

tomei nye anak menakan ku...windu banget...

- tety - said...

Alhamdulillah, Armand takat nih senang nk jaga... huhu tido jek, mama leh layan tv, dk online... hahaha

jo ayee said...

salam rina...ayooo..kecik2 dah pandai thai boxing ka...takut la aunty Jo

rina said...

maya : 2x kena tumbuk si hafiy tu. hehehe.

umie : mmg tomeikan... takpe bln 8 dah x lama. nanti gomol puas2.

tety : dan mama boleh g mid valley jugak. hahaha.

jo ayee : salam jo. armand tu mmg tido jer mesti nk depa tangan.

 

Blog Template by YummyLolly.com