Pages

Wednesday, July 09, 2008

Ahaiii

Cik Mek Molek...
.
.
.


Berat dia maintain dengan 10kg.
Sibuk nak makan sendiri. 'Du' 'Du' mintak sudu.
Sangat suka dengan baby kecik. Xde pn nak kacau.
Lalu jer depan guard house... dia pun sibuk angkat tangan kat pok guard.
Tidur mesti nak dengan mama.
Sekarang tengah selsema.
Smlm makan ubat senang ya amat. Suap sambil duduk atas kerusi jer sebab dia tgk abang pn mkn ubat camtu.
Potong rambut jer melaung bagai nak rak.
Masih suka gonggong botol susu.
Dah banyak perkataan dia boleh cakap. Kebanyakan yang belakang jelah.
Suka iklan Digi kot. Iklan dalam radio. "Nanti abang cakap mak". Dia pun sibuklah... 'mak' sambil gelak2.
Oh ya... bulan ni dia kena jab yang 1thn 6bln.

2 comments:

.:HalogAmora:. said...

cik mek molek ni dah besaq ek? geram dgn pp bolat dia kan.

Tcha pun ok makan ubat sbb tgk kakak ok je bila makan ubat.

cepat baik selsema ye sayang.

rina said...

jom jumpa... hehehe.

 

Blog Template by YummyLolly.com