Pages

Monday, July 07, 2008

060708

Wah... cun tarikhkan. Senang nak ingat.

Adam Hakim selamat dilahirkan oleh mamanya pada pukul 10.53 pagi hari Ahad. 2 abangnya melalui proses epidural. Tapi kali ni secara semulajadi. Baru rasa sakitkan nyah... Hahaha.

Semangat gak Adam Hakim ni. 3.34kg.

Ikut abang long Haziq ke abang ngah Hafiz agak2 Hakim ni.

p/s Pertukaran baton kali ni agak slow sangat. Sehingga ke saat ini... baton belum bersambut. Agak2 siapa penyambut baton yang bertuah. Hrmmm...

6 comments:

FH Engineering said...

alahaiii comelnyaaaaa, idung trademark tuk 3-3 beradikkk, ni esok2 ajiq and apiz bergustii, akimm ler jadi hakim hehehehehhee

maya said...

congrate hanis sefamili..

dah tgk hakim live in person.. heheh.. byk ikut muke abang hafiz, tapi idung tetap trademark..

tukar baton laa nyah.. baton tu dah kene simpan stor sbb tak bersambut.... heheheh..

rina said...

y : lawak ko y...

maya : aku p tgk kat umah maktoklah si hakim nanti. x sempat dah nk p tgk kt spital.

kaezrin said...

ahaks....rina hang la sambut...pembuka tahun 2009 nantil..

rina said...

elin : akukah... hrmmm... mungkin tidak kot. hehehe. bg can orang lain sambut.

iamja said...

bila ko nak pi tengok. aku kalau nak pi pun lepas dah settle kes rumah aku. insya'allah. skrang, tak sempat.

 

Blog Template by YummyLolly.com