Pages

Tuesday, April 15, 2008

Sikit-SIkit

Lama-lama jadi bukit...
Keluarkan duit dari tabung2.
Papa yang menabung dalam tabung2 ni.
Orang laki mana suka simpan syiling dalam walletkan.
Hasil simpanan jadi habuan anak2.
Untung anak2.
Dulu jadi hak milik Adib Irfan sepenuhnya.
Dah ada Auni Damia kenalah kongsi sama rata.

Rezeki anak2.


5 comments:

KV said...

hubby kv pun suka simpan syiling dia. Tak muat wallet kan. Dulu jadi milik mutlak danish. La ni kena bahagi dgn dina. Ehehe

y y katong said...

Baguslah nasrun,sure nasrun selalu tukau masa kat masa nak bayau parking kat alamanda ek, masuk rm10, bederau 50 sen balance. Farid selalu wat gitu gara2 standby tuk Iman & Sarah main kete katun gerak2yg byk kat alamanda hahahahahhaha

rina said...

aku rasa belen dia beli rokok kot... hehehe. bakar duit jer...

- tety - said...

tp org laki mmg suka simpan skeleng nih, tp bukan dlm wallet...
pogy pun sama, balik keja wt masuk tabung danial... kekadang tok bah balik 'oting' pun danial pau skeleng fr tok bah, nak masukkan dlm tabung die... huhu

rina said...

mmg... dlm wallet nasrun mmg x penah ada skeleng. kalu tgk purse aku... sonok skeleng duk membiak. sampai buncit jadinya...

 

Blog Template by YummyLolly.com