Pages

Sunday, April 06, 2008

Semuanya OK

Alhamdulillah... semuanya berjalan dengan lancar. Batu dalam hempedu mama dah berjaya dikeluarkan. Bergerigi bentuk batu. Patutlah mama selalu jer sakit. Walaupun hanya tebuk tapi proses dari pukul 8.45 hingga pukul 3.45. 3 lubang kena tebuk kat perut untuk masukkan kamera + 1 lubang untuk keluarkan darah. Paling besar lubang kat pusat. Mama tak perlu dibedah sebab batu tu tak bersalut dengan lemak.

Alhamdulillah proses untuk sembuh cepat sikit berbanding kalau kena operate. Tapi bab2 pantang kena ikut jugaklah.

Alhamdulillah anak2 aku pn ok kena tinggal dengan papa dia. Memang boleh pujilah laki aku berjaya jaga anak2 semasa ketiadaan aku. Tapi awallah doang kena pergi rumah babysitter. Sebelum pukul 6.30am dh bertolak. Adib bersiap pergi sekolah dari rumah babysitter. Seronok dia sebab dapat naik motor daddy pergi sekolah.

Alhamdulillah semuanya OK.


6 comments:

Yati said...

Alhamdulillah...:-)

- tety - said...

Alhamdulillah, lega.. dah setel mama punya part. smalam time aku nk balik, mama dah leh jalan2 1 rumah tuh... dah panjang langkah sket...

azie said...

alhamdulillah....sume selesai dgn selamat, dr arituh aku nk post komen, bukan setakat blog mu jek. blog ja pun x leh pi komen aku...

wiken arituh pun aku blk kelate, ada emergency sikit...

wan said...

lama gak procedure tu.. dekat 8 jam.. apa pun Alhamdulillah...

iamja said...

kagum aku ngan nasrun berjaya jaga anak2.

syukur aku dengo mak mu ok. alhamdulillah.

neta said...

alhamdulillah.
semoga cepat sembuh!

 

Blog Template by YummyLolly.com