Pages

Wednesday, March 19, 2008

Terajin Sikit

Mana tau kot2 ada rezeki.
Boleh bawak anak2 tengok Disney on Ice.
Dari minggu lepas lagi duk godek buat kad.
Cetusan idea of course dari Ratu Contest MJ.
Minggu ni dah xde mood nak buat.
Malam tadi try gagahkan diri mengadap kertas2 ni.
Time2 camnilah aku berangan2 jadi sekreatif Zaza.
Yang tak pernah putus dengan idea2.
Aku ni buat sekejap... idea putus tiba2...
Camana tu...

Last2 berjaya buat 3 keping kad.
Tataulah sempat sampai ke tidak.
Closing date Ahad ni.

Angan2 mat jenin aku... kalau suatu masa nanti aku nak buat bisnes... aku nk letak nama ni lah. Hahaha. Poyo jer.

5 comments:

iamja said...

okla rina.. sweet aje aku tengok. kalau birthday aku, ko buatla kat aku satu.. aku nie suka menampal potong saje.. hahahah

maya said...

ala comelnya kad & tag..

- tety - said...

kiut...
dah lama aku meninggalkan alam buat2 kad nih... teruja tgk hasil2 mu...

wan said...

i like paperina.. cam balerina pun adoo... good luck odz! AKu suka aku suka kad2 mu ittew, dan kreatip tu! AKu wat kad tak penah buat lak hehe.. nanti bleh beli dgn mu sajorr...

Aidan's Mama & Papa said...

paperina sounds good to me!! and of course you're creative! look at those cards!

Zaza

 

Blog Template by YummyLolly.com