Pages

Thursday, March 06, 2008

Adoi Kesian

Dari sabtu auni damia demam. Malam jer suhu naik mencanak. Masuk ubat ikut bontot. Jelum satu badan. Tu pun dia mengamuk tak kasi basahkan badan dia. Merengek toksah citelah.

Selasa malam adib irfan pulak batuk. Kong keng kong keng. Sampai 3 kali dia bangun kencing. Pagi rabu startlah nafas bunyi. Apalagi terus pergi klinik. Kena nebulizer ler jawabnya.

Sekarang ni memang musim orang sakit kot. Yelah cuaca pun tak menentu. Kejap hujan... sekelip mata plak panas ya amat. Kita yang tua bangka ni pun kadang2 rasa tak selesa.

6 comments:

y y katong said...

Alahaiii tian damiaaaaa, semoga cepat sembuhhh yer yang, adib pun sama, jgn lupa makan ubat batukk & cair kahak

Kat umah auntie skrg, auntieler yg paling teruk, ngan demam & selsema & batuk dia, iman pulak yg asyik pesan auntie makan ubat, siap amik shrink, ingat auntie pakai shrink ker, apa class sudu, auntie Y gogop jek wakakakakkakakak

iamja said...

tulah.. mmg musim demam la. anak2 aku pun tak baper sihat sangat. especially firman nak menunjukkan urine tanda hijau dah.. huhuh..
semoga cepat sembuh semuanya..

wan said...

betui cuaca sekarang mmg kacau bilau, macam pilihanraya yg bakal menjelma.. kakaka... tapi tulah, bila camni effect kat anak2 kan.. sian mek n adib.. dan mama dan papa jugak yg kena bejaga.. get well soongg!

kaezrin said...

efi ari n ih food poisoning...

kasutVincci said...

dina n danish pun masih blum sembuh batuk. Dekat sebulan dah. Hmm

Aidan's Mama & Papa said...

oh no... poor babies... it's always heartbreaking seeing kids get sick. hope they'll get better soon and hope you'll be posting pictures of them smiling very soon!

Z

 

Blog Template by YummyLolly.com