Pages

Monday, July 31, 2006

Sedang Ingin Bercinta

Mama : Sempitlah boy mama nak tido.
Adib : Takpe... boy ada. Mama jangan takut.

Tatau dia faham ke tak statement aku atau dia saja nak meng'auta'kan statement aku.



p/s : Happy Anniversary to Mama & Papa. Aku mendoakan kebahagian dan kesejahteraan hidup Mama & Papa.



5 comments:

kasutVINCCI said...

kv selalu masalah cam tu dgn hang nadim. Asyik nak landing dekat katil mama jek.

.:HalogamoRa:. said...

ni budak panjang akal namanye he he he x pe la br sorang la rina.

layannnnn je la he he

rina said...

dulu ada katil dia dlm bilik kitorang... tp konon2 nk ajar dia tido asing2 dlm bilik dia sendiri... tp sampai skang x ok lg.
rasakan ler tido berhimpit. hehehehe

- tety - said...

aku kena tnggu lg 2 thn la baru buleh suh danial tido bilik sdiri... huhuh lama lg tuh

ontahsapo said...

boy, boy dah besar, tak muat lagi tido dgn mama dgn papa, boy kena tidur katil sendiri ok... mawi pun tido sendiri..!!

 

Blog Template by YummyLolly.com