Pages

Thursday, July 06, 2006

Siaran Akan Tergendala Lagi...

Isnin - Selasa aku cuti. Balik kampung. Seronoknya. Yehaaaa.

1) nak jumpa buah hati pengarang jantung
2) sebab dah lama tak balik
3) nak makan nasi berlauk
4) nak merayap kat rantau panjang
5) jumpa ngan member lama

(sorang tu padahal hari2 duk chatting kat YM / sorang lagi baru bersalin anak sulung)
6) nak tgk final world cup. Itali lawan Perancis.

(Kalau korang nak tau tak penah satu game pun aku tgk. Tapi disebabkan final nanti aku kat kampung... aku betul2 teringin nak tgk. Yelahkan 4thn sekali 'Cawan Dunia' ni. Kalau Nasrun tanak temankan aku tengok... mintak2 Baby Besar tengok... boleh aku join sekali. Adik bongsu aku tu memang giler bola. Mudah2an impian aku tercapai. Hehehehe.)


7 comments:

ontahsapo said...

nak jumpa buah hati kunun...cehhhh

rina said...

OS : jom balik kampung....

Moon® said...

Enjoy balik kampung tu,, jangan ter over excited yee.. beli kopok lekor eh..

Aku ni tak de kampung orang KL sejati. Hubby orang BP tapi jarang balik pasal parents dia dua2 dah tak de kan.

rina said...

moon : thanks, moon. jomlah balik sama.

.:HalogamoRa:. said...

byk agenda kat kg nampak? anak u dah baik dah dr chicken pox? pi la berseronok kat kg....relaxxxxx

rina said...

halogamora : kalu balik kg tak byk agenda tak sah. hehehehe alhamdulillah. ada sebijik 2 je lg blom pecah. yang lain dah tinggal parut. time kasih.

- tety - said...

huhu serunuksnya nk balik kelate & g shopping kt RP... jeles!

tp bln ni aku mmg x leh balik arr.. lari bajet dah nih... kekkeke

 

Blog Template by YummyLolly.com