Pages

Monday, February 08, 2010

saya pergi sekolah bukan nursery


dari sehari ke sehari... macam2 lagu yang diperdendangkan oleh au.ni dami.a. ada yang biasa didengar... dan ada yang tak biasa didengar. kalau yang tak biasa memang sukarlah nak faham apa yang dia nyanyi. dah ler dengan bahasa pelat dia.

baru tadi dengar dia nyanyi lagu papaku pulang dari kota, papaku belikan kereta, kereta kecil warna merah, boleh ku bawa ke sekolah. bagus juagk nursery baru ni.

dalam beg nursery dia hari ini ada helaian kertas yang telah ditandatangani oleh 'cik ton'. ada aktiviti menulis garisan, bulatan, mewarna... kat bawah kertas kerja tu ada nota : dibantu guru.

2 comments:

lyein said...

tangan mek pn berbulu mcm dhia erk...heehe..aritu ade org indon tegor bulu2 di tangan dhia dlm eroplen..hahaahaha..kata minah indon kurang bulu..yeker??

pandai mek kan?? tu lah bagusnye g skul awal yg more to fun n play gtuhhh!!!

rina said...

berputar2 kalu tgk bulu kat belah belakang dia. 2-2 anak aku jenis berbulu ko... seme ngikut gen bapaknya.

yup dia pun happy nk g sekolah. marah aku kalau aku tersalah ckp pegi nursery. nursery bagi dia ialah nursery yg lama. nursery yg baru ni = sekolah.

 

Blog Template by YummyLolly.com